N'havieu sentit a parlar mai dels rotllets de canyella, cinnamon rolls (Amèrica) o Kanelbulle (Suècia)? Doncs són uns panets dolços els quals es desconeix el seu origen però es pensen que en tenen el seu a Alemanya, després de la segona guerra mundial. Aquests actualment en són molt populars a Amèrica, tot i que en són més dolços que els originals. Són ideals per a l'hora de berenar, esmorzar, o per a matar el cuquet. La recepta original és prou més complexa que la que farem avui perquè està feta amb pasta tipus "brioix" que s'ha de deixar reposar...i reposar...
Nosaltres la farem amb Pasta fullada o el que ve a ser el mateix: "hojaldre" (el preparat del supermercat)
I amb menys de vint minuts, llestos!! Som-hi?
INGREDIENTS
Rotllets:
Una massa de pasta fullada (la trobarem a la zona de refrigerats del nostre supermercat).
Mantega.
Sucre preferiblement morè, nosaltres com que no en teníem en vam utilitzar de blanc.
Canyella.
Crema o frosting de vainilla:
Tres cullerades soperes de sucre glaç.
Dos o tres culleradetes de postre de llet (al gust segons l'gruix que desitgéssim).
Unes gotes d'essència de vainilla o sucre avainillat (la trobarem a la zona de rebosteria del supermercat).
Decoracions.
PAS A PAS
1-Col·locarem la massa estirada a sobre d'una superfície enfarinada o paper vegetal per a què no sens'apegui.
2-Escalfarem prèviament la mantega al microones fins que es fongui, després la repartirem per tota la superfície de la massa, així es farà de pega per a el què vingui després.
3-Repartirem el sucre al gust per tota la superfície i a continuació col·locarem la canyella en pols al gust també (jo en vaig posar molta)
4-Enrotllarem la massa sobre sí, com si féssim un canut i la tallarem a rodanxes d'un dit aproximadament.
5-Les col·locarem sobre una planxa de forn amb paper vegetal i les deixarem al forn durant uns deu minuts a 200 graus, mentrestant farem la glassa.
6- Quant a la glassa, només cal mesclar-ho tot.
7-Un cop han sortit del forn, els passem a una altra font de vidre o plàstic i quan encara estiguin calents els hi tirem la glassa, decorem i deixem refredar per gaudir-los!
Els provareu? Perquè estàn boníssims !!
Rosa :)
Rosa :)


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
gràcies pel vostre comentari !